[error-SH-searchBar()]

 

Vergaderen in het groen

Vergaderen in het groen

SAMENKOMEN IN RUST EN RUIMTE

Vergaderlocatie gezocht met voldoende parkeerplaatsen, een oplaadpunt voor elektrische auto's en welke ook nog is beschikt over een heerlijke keuken? Dan kunnen wij elkaar de hand schudden! 

Ons zalencentrum in Oirschot is makkelijk bereikbaar vanwege de centrale ligging tussen Eindhoven (Brainport regio), Tilburg en 's-Hertogenbosch. De locatie ligt volledig in het groen en straalt direct rust uit. Ervaar zelf hoe onze grote, maar tegelijkertijd ook knusse, ruimtes zorgen voor focus en inspiratie. 

Vergaderen in het groen is momenteel hot. En dat begrijpen wij ook wel! Want niets is fijner dan in alle rust en ruimte te vergaderen. Onze zalen zorgen ervoor dat je, samen met je collega's, jezelf makkelijk kunt focussen en niet afgeleid wordt door alles wat er om je heen gebeurd. 

VERGADERARRANGEMENTEN

Of je nu kiest voor ontvangst met een heerlijke muffingevulde koek of vers fruit: het is allemaal mogelijk! Alleen door de bomen zie je het bos niet altijd meer. Vanuit die gedachte hebben wij verschillende vergaderarrangementen samengesteld. Hierdoor wordt het net iets makkelijker om te kiezen.

VERGADERARRANGEMENTEN

Wil je een vergaderarrangement aanvullen of anders vormgeven? Geen probleem! Zoals te lezen in onze inspiratiegids beschikken wij over variërende mogelijkheden. In samenspraak maken wij elk vergaderarrangement op maat.

DE VERGADERZALEN

Onze locatie beschikt over drie verschillende zalen: 'T Kabinet, Buitenzicht en De Schouw. Drie zalen met elk een eigen (warm) karakter. De grootte van de zalen varieert, waardoor we altijd samen kijken welke zaal het beste bij jullie past. Dit is natuurlijk afhankelijk van de groepsgrote, maar ook van jullie wensen.

't Kabinet|5 - 15 personen
Buitenzicht
|20 - 60 personen
De Schouw|60 - 100 personen


MOGELIJKE OPSTELLINGEN

De wijze waarop wij de zaal klaarzetten is afhankelijk van de samenstelling en de insteek van de vergadering. Dit wordt altijd vooraf in samenspraak bepaald. Om alvast een beeld te geven bij de mogelijkheden zijn de meest voorkomende opstellingen hier uitgewerkt. Mocht de perfecte indeling er niet tussen staan? Geen probleem! Laat het ons weten en wij zorgen dat de zaal naar jullie voorkeur is ingericht.


Interesse?

Vraag een reservering aan

Heeft u vragen of opmerkingen?
Neem via een van onderstaande mogelijkheden contact met ons op