[error-SH-searchBar()]

 

Buffetten, streetfood en meer!

Buffetten, streetfood en meer!

LEKKERNIJEN TEN TOP!

Ongeacht de gelegenheid: een culinair hoogstandje doet het altijd goed. Maar wat moet je kiezen? Om de keuzestress te verminderen hebben wij al onze mogelijkheden gebundeld in een speciale inspiratiegids

Wat leuk dat je aan ons denkt! In deze inspiratiegids/brochure nemen wij jullie graag mee in een reis langs onze mogelijkheden (voor groepen). Zijn er specifieke wensen die niet in de gids vermeld staan? Laat het ons dan weten! Door samen in gesprek te gaan streven wij ernaar om een gepaste invulling te geven aan jullie dag. Zo zorgen we er gezamenlijk voor dat elk evenement uniek en onvergetelijk wordt. 

Lunch, diner & borrel

Variërend en vernieuwd: zo kunnen wij onze menukaart het beste omschrijven. Onze koks zijn namelijk altijd bezig met het perfectioneren en innoveren van onze gerechten. Er wordt veel aandacht besteed aan de bereiding, presentatie en product eerlijkheid: wij streven ernaar om onze producten (waar mogelijk) lokaal in te kopen. Al deze waardes resulteren in overheerlijke vis-, vlees- en vegetarische gerechten.

Honger gekregen? Check dan onze menukaart.

Barbecueën

Schort om, tangen klaar en we voelen onszelf direct een echte ‘grillmeister’! Gezellig met zijn alle rondom de barbecue genieten van verschillende soorten vlees, vis en vegetarische producten. Een informele manier van tafelen die voornamelijk in het voorjaar en in de zomer populair is. Echter, bij ons kan je ook gewoon op regenachtige of koudere dagen in de zaal barbecueën. Je geniet dus heel het jaar door van deze culinaire activiteit! Let wel op: barbecueën is mogelijk v.a. 8 personen!

Bekijk nu al onze barbecue mogelijkheden.

Groepslunch

Ben je met een groep en wil je gezamenlijk lunchen? Dan zijn er verschillende mogelijkheden! Zo serveren wij een smaakvolle Oirschotse broodlunch (extra bourgondisch ook mogelijk), een shared lunch of een 12-uurtje. Dit zijn slecht enkele arrangementen welke wij buiten onze lunchkaart aanbieden.

Tuk-Tuk Streetfoodfestival

We hebben iets nieuws bij KOMAEN: het Tuk-Tuk Streetfoodfestival! Een festival waarbij je, samen met alle gasten, geniet van verschillende kraampjes en culinaire thema’s. Hierbij draait het zowel om het eten als de sfeer. Want de kraampjes zorgen ervoor dat het terras & de zaal direct voorzien zijn van enkele blikvangers. Je waant je even op een foodmarket waarbij je de verschillende keukens ruikt en onze chefs live in actie ziet.

Het Tuk-Tuk Streetfoodfestival is te boeken vanaf 50 personen. Het geeft vooral extra sfeer aan een bedrijfsuitje, bruiloft, teamdag of speciale gelegenheid (jubileum). 

LAAT JE INSPIREREN DOOR DE OMGEVING

Centraal tussen de driehoek Tilburg/Eindhoven/'s-Hertogenbosch, maar toch in het midden van de natuur, ligt onze bijzondere accommodatie met ruime (gratis) parkeerplaats. De omgeving en locatie stralen een landelijke sfeer uit, wat extra kracht wordt bijgezet door de Brabantse gastvrijheid van onze medewerkers. Bij ons ontsnap je even aan de hedendaagse hectiek en geniet je van al het moois wat het pittoreske Oirschot te bieden heeft. Door de centrale ligging zijn we uitstekend bereikbaar vanaf de snelweg.

Ongeacht de gelegenheid: een culinair hoogstandje doet het altijd goed. Maar wat moet je kiezen? Om de keuzestress te verminderen hebben wij al onze mogelijkheden gebundeld in een speciale inspiratiegids

Interesse?

Vraag een reservering aan

Heeft u vragen of opmerkingen?
Neem via een van onderstaande mogelijkheden contact met ons op