[error-SH-searchBar()]

 

Inspiratiegids

Inspiratiegids

LEKKERNIJEN TEN TOP!

Ongeacht de gelegenheid: een culinair hoogstandje doet het altijd goed. Maar wat moet je kiezen? Om de keuzestress te verminderen hebben wij al onze mogelijkheden gebundeld in een speciale inspiratiegids

Wat leuk dat je aan ons denkt! In deze inspiratiegids/brochure nemen wij jullie graag mee in een reis langs onze mogelijkheden. Zijn er specifieke wensen die niet in de gids vermeld staan? Laat het ons dan weten! Door samen in gesprek te gaan streven wij ernaar om een gepaste invulling te geven aan jullie dag. Zo zorgen we er gezamenlijk voor dat elk evenement uniek en onvergetelijk wordt. 

SAMEN CULINAIR GENIETEN

Weet je nog niet wat je kan verwachten in onze inspiratiegids? Dat leggen wij met een woord uit: eten! Want naast een lunch, barbecue en diner hebben wij nog veel meer culinaire mogelijkheden. Wat dacht je van een Brabants buffet, walking diner, streetfoodbites of een Hollands snackplank? Slechts een kleine greep uit onze mogelijkheden, waarvan het water je in de mond loopt. 

LAAT JE INSPIREREN DOOR DE OMGEVING

Centraal tussen de driehoek Tilburg/Eindhoven/'s-Hertogenbosch, maar toch in het midden van de natuur, ligt onze bijzondere accommodatie met ruime (gratis) parkeerplaats. De omgeving en locatie stralen een landelijke sfeer uit, wat extra kracht wordt bijgezet door de Brabantse gastvrijheid van onze medewerkers. Bij ons ontsnap je even aan de hedendaagse hectiek en geniet je van al het moois wat het pittoreske Oirschot te bieden heeft. Door de centrale ligging zijn we uitstekend bereikbaar vanaf de snelweg.

Neem de inspiratiegids op het gemak door en wij horen graag waar we kunnen helpen!

Interesse?

Vraag een reservering aan

Heeft u vragen of opmerkingen?
Neem via een van onderstaande mogelijkheden contact met ons op