[error-SH-searchBar()]

 

Barbecues

Barbecues

Een ontspannen en informele manier om samen te tafelen

Schort om, tangen klaar en we voelen onszelf direct een echte 'grillmeister'! Gezellig met zijn alle rondom de barbecue genieten van verschillende soorten vlees, vis en vegetarische producten. Een informele manier van tafelen die voornamelijk in het voorjaar en in de zomer populair is. Echter, bij ons kan je ook gewoon op regenachtige of koudere dagen in de zaal barbecueën. Je geniet dus heel het jaar door van deze culinaire activiteit!

Door de ruimtelijke indeling van onze locatie kunnen wij groepen van klein tot groot ontvangen. Het is zowel mogelijk om te barbecueën op het zonovergoten of verwarmde terras van ons dinercafé als binnen in onze zalen. Hierdoor kunnen wij bij elke weersomstandigheid een geschikte locatie bieden. Ongeacht de groepsgrote kunnen wij één ding garanderen: alles is tot in de puntjes verzorgd!

Binnen onze organisatie hechten wij veel waarde aan de afkomst van onze producten. Daarom werkt ons keukenteam alleen met betrouwbare leveranciers en waar mogelijk met lokale lekkernijen. Zo komt ons rundsvlees van Vers Vlees Boerderij Polsdonk. Deze boerderij staat 100% garant voor veiligheid, betrouwbaarheid, diervriendelijkheid en onderneemt milieubewust. Dit zorgt voor een hoge kwaliteit van het vlees, waardoor klanten van heinde en verre naar Oirschot komen om dit lokale product te proeven. Ons kippenvlees komt van Poelier Kapteijns en het varkensvlees komt van de Heyde hoeve. 

Kom je gezellig barbecueën? Dit is mogelijk vanaf 8 personen.

Interesse?

Vraag een reservering aan

Komt u met een grote groep?
Komt u met een grote groep?

Dat vinden wij heel gezellig! Ons doel is om gezamenlijk tot een passend programma te komen. Daarom spreken we graag alle wensen door onder het genot van een kopje koffie. Vooraf alvast wat inspiratie opdoen? Blader dan een keertje door onze mogelijkheden. 

Bekijk onze volledige inspiratiegids

Heeft u vragen of opmerkingen?
Neem via een van onderstaande mogelijkheden contact met ons op