[error-SH-searchBar()]

 

Beer, borrel & bubbels

Beer, borrel & bubbels

Een borrel voor elk moment!

Na een vergadering nog even gezellig napraten, je werkweek afsluiten en het weekend goed inluiden, een verjaardag vieren of gewoon gezellig eropuit met familie en vrienden? We hebben al snel een reden (en vaak ook het gezelschap) gevonden om lekker te gaan borrelen! En laten wij nu net de ingrediënten hebben voor een gezellige borrel!

Uitgelichte items

Een greep uit onze mogelijkheden...

Brabantse gezelligheid op zijn best! Bij ons dinercafé ben je welkom van 's morgens vroeg tot 's avonds laat: want een borrelmoment kent geen open- of sluitingstijd. Of je nu lekker komt bijkletsen met een oude bekende onder het genot van een vers kopje koffie met gebak, geniet van een lekkere portie bitterballen en wijntje op je vrije dag of lekker een afzakkertje komt pakken: wij staan voor je klaar.

Ons uitgebreide terras kent verschillende gezellige hoekjes: de lounge, op de verhoging, de speeltuin, onder de verwarmde tent of gezellig bij de barbecue ruimte. Doordat we ons terras ruim hebben opgezet én tegelijkertijd hebben onderverdeeld in aparte 'hoekjes' is het mogelijk om lekker intiem te borrelen, maar ook met een grote groep te proosten. Is het iets te koud om buiten plaats te nemen? Dan ben je van harte welkom in ons knusse café!

Onze barmannen en -vrouwen staan te trappelen om een drankje in te schenken. Kom jij lekker genieten?

Reserveer snel & gemakkelijk online!

Online reserveringssysteem »

Heeft u vragen of opmerkingen?
Neem via een van onderstaande mogelijkheden contact met ons op