[error-SH-searchBar()]

 

Trouwen

Trouwen

JA: IK WIL!

De mooiste dag van je leven moet gevierd worden op een plek die daar eer aan doet. Jullie trouwdag is één van de meest romantische momenten ooit, maar voordat het jawoord gegeven kan worden moet er veel geregeld worden. Wat bieden wij? Één locatie voor de ceremonie én het feest. Zo hoeven jullie niks meer te regelen en alleen nog maar te genieten

© De vertoonde foto is op locatie gemaakt door Angela Kiemeneij 

Alles naar jullie wensen

Trouwen op een golfbaan is zonder twijfel een zeer unieke ervaring. Op deze prachtige locatie in het groen is het mogelijk om zowel in de vrije lucht als overdekt een prachtige ceremonie plaats te laten vinden. Mocht het weer tegenvallen, dan kan er uitgeweken worden naar een gezellige en knusse binnenruimte. Na de kus gaat jullie speciale dag meteen verder bij ons. Dit zodat jullie geen minuut hoeven te missen. 

De inrichting en aankleding kan, in overleg, afgestemd worden op jullie smaak. Zo krijgt de bruiloft een persoonlijke look & feelOok het culinaire gedeelte vullen wij geheel in naar jullie wensen. Wat te denken van een heerlijk 5-gangendiner of juist een informelere barbecue? You name it! 

Als iedereen is uitgegeten hoeven alleen de dansschoenen nog maar ondergebonden te worden. Wij zorgen dat de dansvloer alvast opgewarmd is en dat het feest direct kan losbarsten! Wensen voor een bepaalde artiest of dat éne speciale nummer bespreken wij graag vooraf, zodat het jullie aan niks ontbreekt.  

Benieuwd naar wat wij te bieden hebben voor jullie grote dag? Bel of mail dan voor een afspraak met onze collega's Niels of Dorien via info@komaen.nl | 0499-573671

Interesse?

Vraag een reservering aan

Heeft u vragen of opmerkingen?
Neem via een van onderstaande mogelijkheden contact met ons op