[error-SH-searchBar()]

 

De hele winter thuis zitten? Dat is nergens voor nodig! Wij hebben verschillende activiteiten die de aankomende winterperiode een stuk leuker gaan maken.

Bokkentocht

Trek de wandelschoenen alvast aan. Want op 1 oktober is het tijd voor de bokkentocht! Een bourgondische wandeling van +/- 8.5 kilometer waarbij je op meerdere momenten geniet van een zacht bockbiertje met een bijpassend hapje. De ideale manier om het seizoen te openen en te genieten van de herfst. 

Het hele programma vind je hier

Kerstbrunch

Tijdens eerste & tweede Kerstdag geniet je van een bourgondische brunch bij KOMAEN. Eentje waarbij je zeker te weten niks te kort komt! Want tijdens deze dag proef je het leven. 

Tijdens deze brunch serveren we voornamelijk lokale producten en huisspecialiteiten. Benieuwd naar de invulling? Op 1 oktober maken wij deze bekend. Check tegen die tijd onze site en blijf de socials in de gaten houden! 

Vier feest

Iets te vieren? Doe dat dan in de winter! Want de koudere maanden zijn een uitgelezen moment om samen iets te vieren. Zo geniet je sfeervol rondom de haard, zijn Brabantse nachten extra lang en proef je de winter met lekker hapjes. Wij zorgen ervoor dat jij geniet van een onvergetelijk feest

Op onze locatie zijn verschillende mogelijkheden, maar om de keuzestress te reduceren kan je in de maanden november, januari en februari kiezen uit enkele arrangementen (tegen een scherpe prijs). Zo hoef je jezelf nergens druk om te maken en zorgen wij ervoor dat je een onvergetelijk feest beleeft!

Kijk hier voor onze verschillende feest arrangementen

Borrelen

Brabantse gezelligheid op zijn best! Bij ons dinercafé ben je welkom van 's morgens vroeg tot 's avonds laat: want een borrelmoment kent geen open- of sluitingstijd. Of je nu lekker komt bijkletsen met een oude bekende onder het genot van een vers kopje koffie met gebak, geniet van een lekkere portie bitterballen en wijntje op je vrije dag of lekker een afzakkertje komt pakken: Ook in de winter staat we voor jullie klaar!

Opzoek naar iets meer dan zomaar een borrel? Wij hebben ook de High beer, High wine en de High gin tonic. Een aantal drankjes met heerlijke bijpassende hapjes.

Winter barbecue

Barbecueën dat kan toch alleen in de zomer? Nee hoor! Bij ons geniet je het hele jaar door van de culinaire activiteit. Bij onze winterbarbecue is het terras namelijk aangekleed met vuurkorven, -schalen en olielampen. De aankleding zorgt voor een gezellige en warme sfeer, waardoor je niet meer naar binnen wilt. Daarnaast gaat het bij onze winterbarbecue niet alleen om eten, maar ook om vermaak. Daarom bakt onze chef voor jullie op een hout gestookte vuurschaal. 

Benieuwd? Bekijk dan snel onze mogelijkheden.

Kerstmutsentocht

Kerstmutsen op een gaan! Op 2de Kerstdag (26 december) organiseren wij de kerstmutsen tocht. De ideale gelegenheid om tijdens de drukke feestdagen even een frisse neus te gaan halen. In totaal hebben wij drie routes met drie verschillende afstanden voor jullie uit gestippeld. De routes zijn +/- 7,12 of 19 kilometer. 

Wat deze tocht verder in houd maken wij later nog bekend. Maar een ding is zeker deze wandeling wil je niet missen! 


Heeft u vragen of opmerkingen?
Neem via een van onderstaande mogelijkheden contact met ons op