[error-SH-searchBar()]

 

Trainingen

Trainingen

Ruimtes met daadwerkelijk de ruimte

Een zaal huren voor een vergadering is anders dan een ruimte huren voor een training, workshop of lezing. Bij de laatst genoemde gelegenheden heb je letterlijk meer ruimte nodig (bijvoorbeeld bij een spel of oefening). Onze locatie leent zich perfect voor zulke gelegenheden, gezien wij zowel buiten als binnen beschikken over veel ruimte. 

RUIMTE BINNEN & BUITEN

Wanneer de bijeenkomst van informatieve aard is (bijvoorbeeld een BHV-training), is het wenselijk dat de zaal voldoende ruimte bied om oefeningen/opdrachten uit te voeren. Onze locatie telt drie zalen:

't Kabinet|5 - 15 personen
Buitenzicht|20 - 60 personen
De Schouw|60 - 100 personen


Het is mogelijk om meerdere zalen gelijktijdig te huren en 'los' te gebruiken. Daarnaast kunnen wij zalen De Schouw en Buitenzicht aan elkaar koppelen om een grotere ruimte te creëren. 

Soms is alleen een binnenruimte niet genoeg en moeten we naar buiten. Op onze locatie is dit geen probleem: de zalen hebben een ruim terras, er is een grote parkeerplaats en een riant evenemententerrein. 

CENTRAAL GELEGEN LOCATIE

Ons zalencentrum in Oirschot is makkelijk bereikbaar vanwege de centrale ligging tussen Eindhoven, Tilburg en 's-Hertogenbosch. Dit is een groot voordeel wanneer collega's verspreid vanuit Zuid-Nederland naar één locatie toe moeten. De auto's kunnen gratis worden geparkeerd op onze ruime parkeerplaats, waar wij beschikken over twee elektrische laadpalen (goed voor vier auto's tegelijkertijd).

ARRANGEMENTEN

Of je nu kiest voor ontvangst met een heerlijke muffingevulde koek of vers fruit: het is allemaal mogelijk! Alleen door de bomen zie je het bos niet altijd meer. Vanuit die gedachte hebben wij verschillende arrangementen samengesteld. Hierdoor wordt het net iets makkelijker om te kiezen.

Wil je een arrangement aanvullen of anders vormgeven? Geen probleem! Zoals te lezen in onze inspiratiegids beschikken wij over variërende mogelijkheden. In samenspraak maken we elk arrangement op maat.

Interesse?

Vraag een reservering aan

Heeft u vragen of opmerkingen?
Neem via een van onderstaande mogelijkheden contact met ons op