[error-SH-searchBar()]

 

Iets te vieren

Iets te vieren

Daar moet op geproost worden

Heb je iets te vieren: een verjaardag, jubileum, personeelsfeest, promotiefeest, speciaal diner of gewoon gezellig samen zijn? Dan hebben we een match! Ons zalencentrum beschikt namelijk over meerdere sfeervolle zalen, welke uitermate geschikt zijn om een feestje in te vieren. Of je nu met 10 of 400 personen komt: het is allemaal mogelijk!

Uitgelichte items

Een greep uit onze mogelijkheden...

Elk feest is uniek. En laat dat nu net de mooiste uitdaging zijn van ons werk! Want ondanks dat er veel variatie zit in een feest, stellen wij onszelf altijd hetzelfde doel. Wat dat is? Het creëren van een ideale feestlocatie die voldoet aan al jullie eisen en wensen! We nemen graag alle zorg uit handen om jullie het perfecte feest te geven. 

GASTVRIJ IN VERSCHILLENDE STIJLEN

Zoals omschreven is een feest altijd uniek. Gelukkig schakelen wij heel makkelijk in stijlen en leent onze locatie zich voor verschillende doeleinde. Zo is het mogelijk dat je opzoek bent naar een chique locatie om je promotie te vieren met je collega's. Maar kan het ook zijn dat je een locatie zoekt waar je casual/informeel een feestje bouwt met vrienden en familie. 

Ongeacht de situatie: onze deuren staan altijd open!

ALLES OP ÉÉN LOCATIE

Een feest is niet compleet zonder een hapje & drankje? Alleen het is wel belangrijk om vooraf te weten wat je wilt. Kies je ervoor om gezellig te tafelen of juist om tussen het feesten door rond te gaan met kleine hapjes? In onze inspiratiegids vind je alle opties zoals buffetten, walking dinner, barbecues, streetfood bites, borrelhapjes en meer. Na het toetje, of áls toetje steken wij de stekker in de dansvloer en kan het feest losbarsten. 

Daarnaast is het ook mogelijk om het feest van een actieve twist te voorzien. Op onze locatie hebben wij namelijk verschillende activiteiten welke geschikt zijn voor jong en oud! 

PRECIES IN HET MIDDEN

Ja dat lees je goed: wij liggen precies in het midden! Oirschot is namelijk een dorp centraal gelegen tussen de toonaangevende steden Eindhoven, Tilburg & 's-Hertogenbosch. Zowel binnendoor als vanaf de snelweg is onze locatie goed te bereiken. Daarbij komt het voordeel dat wij beschikken over een ruime parkeerplaats waar alle auto's kosteloos kunnen parkeren. Rijd je elektrisch? Dan is het mogelijk om de auto op te laden tijdens het feesten!

Sta je al te trappelen om te feesten? Maak dan een afspraak om samen een kopje koffie te drinken. Dan bespreken we graag jullie wensen en alle mogelijkheden.

Reserveer snel & gemakkelijk online!

Online reserveringssysteem »

Heeft u vragen of opmerkingen?
Neem via een van onderstaande mogelijkheden contact met ons op