[error-SH-searchBar()]

 

De bladeren vallen van de bomen, tempraturen dalen en de zon gaat steeds vroeger slapen. We kunnen concluderen dat het najaar nu echt is begonnen... Maar hoe kom je de koudere maanden door? Nou, daar hebben wij wel een antwoord op: door de warmte op te zoeken met vrienden/familie/collega's. Want de knusse sfeer binnen i.c.m. de naderende feestdagen zorgen ervoor dat we ook volop kunnen genieten van de wintermaanden. Om jullie daar bewust van te maken hebben we speciaal een overzicht gemaakt met wat je allemaal op onze locatie kunt doen gedurende de wintermaanden. 

1. DE KERSTBORREL

Toch wel een van de grootste (zakelijke) tradities waar we graag naar uitkijken: de kerstborrel! Want na een jaar hard werken is het wel zo fijn om even informeel te ontspannen met je collega's. Onder het genot van een hapje en drankje wordt het werk even vergeten en geniet je gewoon van het samen zijn. Op onze locatie zijn verschillende mogelijkheden, maar om de keuzestress iets te reduceren hebben wij vooraf enkele arrangementen samengesteldNeem snel een kijkje bij de mogelijkheden.

Liever een borrel op maat of wil je de borrel combineren met een activiteit voor de teambuilding? Geen probleem! Neem dan contact op met onze collega Dorien. Samen kijken we dan naar een gepaste invulling en de mogelijkheden.

2. SFEERVOLLE WINTERBARBECUE

Dacht je dat barbecueën alleen in de zomer kan? Dan heb je het mis! Ook tijdens de winterperiode is het mogelijk. En wat blijkt? Het is net zo lekker, leuk en door de warme aankleding is het misschien nog wel gezelliger dan in de zomer! Het draait namelijk niet alleen maar om het culinaire gedeelte, maar om de hele sfeer en beleving. 

Bij onze winterbarbecue is het terras namelijk aangekleed met vuurkorven, -schalen en olielampen. De aankleding zorgt voor een gezellige en warme sfeer, waardoor je niet meer naar binnen wilt. Daarnaast gaat het bij onze winterbarbecue niet alleen om eten, maar ook om vermaak. Daarom bakt onze chef voor jullie op een hout gestookte vuurschaal en genieten jullie zelf van verschillende activiteiten zoals mini curling. 

Benieuwd? Check dan snel alle mogelijkheden

3. BINNENACTIVITEITEN 

Waar we in de zomer het liefst een buitenactiviteit boeken, gaan we in de winter toch vaker voor een binnen activiteit. Dit omdat we dan niet weersafhankelijk zijn en lekker in een knusse samenstelling toch iets leuks kunnen doen. Ook op onze locatie is het mogelijk om binnen te genieten van een activiteit. Hieronder vind je een kleine top 3:

VR-ESCAPE GAME

Onze nieuwste activiteit vindt plaats in virtual reality en is gebaseerd op de wereldbekende serie La Casa de Papel. El Profesor heeft wederom een meesterplan bedacht, dit keer ga jij samen met je vrienden de uitdaging aan om zo de meest uitdagende puzzels te ontrafelen. Door het oplossen van allerlei raadsels en puzzels, zowel in Virtual Reality als in real life, werk je toe naar een ongekende buit geld. Kruip in de huid van Tokyo, Berlin, Rio, Helsinki, Moscow, Denver, Oslo en Nairobi en waan je dankzij de VR-ervaring in de huid van een echte overvaller.

Kosten: € 17,50,- p.p.
Duur: 1.5 uur

Meer informatie

DIVERSE SPELSHOWS

Ben je met een grotere groep en ga je graag de strijd met elkaar aan? Dan hebben wij verschillende mogelijkheden! Op onze locatie organiseren wij namelijk verschillende spelshows zoals 'Ik hou van Holland' & 'Jongens tegen de Meisjes'. Hierbij neemt onze professionele presentator jullie mee in verschillende categorieën 

Meer informatie

PROEF DE WINTER MET EEN HIGH BORREL

Vrijetijd staat in het teken van ontspannen, genieten en bovenal proeven! En daarmee bedoelen wij natuurlijk het proeven van alle winterse hapjes en drankjes. Alleen hierbij zien wij vaak één probleem: niet alle smaakpappillen zijn hetzelfde. Gelukkig is dit probleem vrij makkelijk op te lossen! 

Bij KOMAEN geniet je namelijk van een smaakvolle High Borrel. Hierbinnen heb je keuze uit drie varianten (combineren is mogelijk): High GinHigh Wine en High Beer. Alle varianten worden geserveerd met bijpassende hapjes. Hierdoor kan iedereen zelf kiezen wat het beste bij zijn/haar smaakpappillen past. 

De ideale manier om met vrienden de koude wintermaanden door te komen.

4. CULINAIRE AGENDA

Niet alleen de feestdagen geven vorm aan de wintermaanden. Nee! Het is ook een periode waarin we mogen genieten van verschillende seizoenproducten en of tradities. En dit hoeft niet meteen heel groot te zijn, want genieten zit hem ook in de kleine dingen. Daarom hebben wij een speciale winteragenda met o.a.:

  1. Bockbierseizoen | Herfst in een glaasje
  2. Steak week | Een culinair hoogstandje rechtstreeks van de Kamado barbecue
  3. Nieuwe menukaart | Lokale en seizoenproducten zijn de basis
  4. Wild week | Voor de echte liefhebbers
  5. High winterbier | Proef het seizoen
  6. Kerstmenu | Lekker gewoon met een speciale twist

Blijf voor alle evenementen onze agenda in de gaten houden! 


Heeft u vragen of opmerkingen?
Neem via een van onderstaande mogelijkheden contact met ons op