[error-SH-searchBar()]

 

MVO

MVO

Samen gaan we voor groen!

De wereld verandert, wordt bewuster, gezonder en verantwoordelijker. Je kan er voor kiezen om het te negeren, maar wij zijn juist van mening dat iedereen zijn/haar steentje bij kan dragen aan een groenere toekomst. Binnen onze organisatie hechten wij daarom ook veel waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO).

Misschien vraag je jezelf af: wat is MVO? Voluit staat het voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, ook wel duurzaam ondernemen of maatschappelijk ondernemen. Een vorm van ondernemen gericht op economische prestaties met respect voor de sociale kant en dit binnen de ecologische randvoorwaarden. Kortom: als persoon of organisatie houd je rekening met het milieu en probeer je steeds groener te ondernemen. 

Door het doorvoeren van enkele duurzame aspecten dragen wij ons steentje bij aan een betere toekomst. Zo beschikt onze parkeerplaats over twee elektrische laadpalen, liggen er op onze locatie 154 zonnepanelen en zijn we dagelijks bezig met het verduurzamen van onze organisatie.

LOKALE PRODUCTEN

Binnen onze organisatie hechten wij veel waarde aan de afkomst van onze producten. Daarom maken wij binnen onze keuken zo veel mogelijk gebruik van lokale producten. Zo komt bijvoorbeeld ons barbecuevlees van Vers Vlees Boerderij Polsdonk, bakken we dagverse eieren van Lekker'nei, maken we onze beroemde tomatensoep met tomaten van Kwekerij Smulders en genieten we van gerookte meerval van Viskwekerij de Stroom. 

ACTIVITEITEN IN HET GROEN

Daarnaast bieden wij letterlijk en figuurlijk activiteiten in het groen aan. Het merendeel van onze activiteiten vindt namelijk plaats op ons buitenterrein. Een terrein van 4.5 hectare waarop letterlijk alleen maar groen te vinden is: graslandschap, struikgewassen en verschillende soorten bomen. Tijdens het beoefenen van onze activiteiten bevind je jezelf dus echt in de natuur.

Trek je er liever op uit? Dat kan met onze milieubewuste E-Choppers of Lowriders! Beide vervoersmiddelen zijn namelijk volledig elektrisch. Hierdoor tour je op een groene manier door de Brabantse natuur. 

MOGELIJKHEID TOT TALENT ONTWIKKELING

De jeugd heeft de toekomst! Ze moeten alleen wel de ruimte krijgen om hun talenten te ontwikkelen. Binnen onze organisatie bieden wij  studenten deze  ruimte in de vorm van stageplaatsen en samenwerkingen

STAGEPLAATSEN
Niveau is voor ons niet bepalend, maar we kijken wel naar de drive om te willen ontwikkelen. Onze collega's leren je namelijk graag alle kneepjes van het vak. Zowel in de bediening als in de keuken beschikken onze stagebegeleiders over de titel leermeester. 

Daarnaast bieden wij ook stageplaatsen op het gebied van marketing, communicatie en bedrijfskunde. 

SAMENWERKINGEN 
Lokaal werken wij samen met verschillende scholen om toekomstige professionals kennis te laten maken met de horeca. Want veel middelbare scholieren zijn zich niet bewust van de mogelijkheden binnen deze branche. Ze weten dat men zich kan ontwikkelen in de keuken, bediening of als gastheer/-vrouw, maar niet dat er ook (uitdagende) bedrijfskundige vraagstukken zijn. 

Door middel van snuffelstages en het wegzetten van bedrijfskundige opdrachten proberen wij de jeugd mee te nemen in de mogelijkheden voor de toekomst. 

Het klimaat verandert, maar wij veranderen graag mee. 

Heeft u vragen of opmerkingen?
Neem via een van onderstaande mogelijkheden contact met ons op