[error-SH-searchBar()]

 

Bedrijfsuitjes

Bedrijfsuitjes

ONTSPANNING EN TEAMBUILDING

De boog kan niet altijd gespannen staan! Het is ook belangrijk om er even tussen uit te gaan en te genieten met collega's. Dit kan gezellig en informeel in de vorm van een bedrijfsuitje of juist d.m.v. een teambuilding waarbij het draait om samenwerken.

Ongeacht de insteek van het uitje: wij hebben een passende activiteit. En weet je wat het unieke is? Binnen 90% van onze activiteiten staat teamwork centraal of ga je in teams aan de gang. Daarnaast is het mogelijk om de dag compleet te maken met een hapje en drankje. Hierdoor bezorg je jouw team een leuke dag, maar boek je indirect ook resultaat op de werkvloer!

SAMEN ER OP UIT

Elke bedrijf kampt met dezelfde vraag: welke activiteit is leuk voor ALLE collega's? Een vraag waar wij gelukkig een antwoord op hebben! Wat dacht je bijvoorbeeld van Pitch&Putt Golf, E-Chopper rijden of bubbelvoetbal. Slechts een kleine greep uit onze activiteiten die we aanbieden voor het gezelligste teamuitje van het jaar.

Zitten jullie echter gebonden aan een moment later op de dag/begin van de avond? Dan bieden wij een leuk avondvullend programma met wervelende spelshows zoals 'Ik Hou Van Holland' of 'Jongens tegen de Meisjes'.

Bekijk ons volledig aanbod aan activiteiten.

CULINAIR GENIETEN

Ook de innerlijke mens mag niet vergeten worden! Daarom adviseren wij om een activiteit altijd te combineren met een hapje eten. Net zoals bij onze activiteiten hebben wij hier veel mogelijkheden in. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om gezellig te barbecueën, te genieten van een Brabants buffet of jezelf te laten verrassen met verschillende streetfoodbites. 

Ongeacht de keuze die jullie maken kunnen wij één ding beloven: onze koks bereiden alles met passie en precisie.

Benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Bekijk dan onze inspiratiegids

Interesse?

Vraag een reservering aan

Heeft u vragen of opmerkingen?
Neem via een van onderstaande mogelijkheden contact met ons op