[error-SH-searchBar()]

 

Pitch & Putt

Pitch & Putt

Een hobby, activiteit & sport!

Altijd al een keer kennis willen maken met golf, maar is de drempel te hoog om de eerste stap te zetten? Dan is Pitch&Putt Golf de ideale oplossing! Pitch&Putt is namelijk een moderne activiteit en sport die overal te wereld wordt gespeeld. De baan is wat kleiner/compacter opgebouwd en de holes zijn een stukje korter (40 tot 70 meter). Hierdoor is het spelletje voor iedereen geschikt en mag je ook zonder ervaring of licentie de baan op. Echter, ook voor ervaren golfers is het een uitdagende baan om het korte spel te oefenen!

Uitgelichte items

Een greep uit onze mogelijkheden...

SPANNEND EN UITDAGEND

Pitch&Putt is op elk niveau spannend en uitdagend: iedereen kan het! Pitch&Putt Golf is opgezet als een publiekssport en daarom betaalbaar, toegankelijk en open voor iedereen. Ook als je voor het eerst speelt is het geweldig leuk om te doen. Onze baan telt 18-holes (duurt circa 2.5 uur), maar je hebt ook de keuze om 9-holes (duurt circa 1.5 uur) te spelen. Probeer het een keer individueel, met collega's, vrienden of een groep: je bent van harte welkom!

ZAKELIJK & RECREATIEF

Organiseer je een activiteit voor medewerkers, familie of vrienden? Als de groep groter is, speel je een uitdagende spelvorm (Texas scramble) waarin je het in teams tegen elkaar opneemt. In groepjes van gemiddeld 4 personen gaan jullie de strijd met elkaar aan. De spelvorm is uitermate geschikt om kennis te maken met golf, maar draagt ook bij aan de sfeer en hilariteit.

Om je beleving compleet te maken adviseren wij om een rondje golf te combineren met een hapje, drankje en/of andere activiteit. Doordat wij beschikken over een dinercafé, zalencentrum en ruim terrein is het mogelijk om voor uiteenlopende groepen aan de wensen te voldoen.

KOM ZOALS JE BENT

Iedereen kan Pitch&Putt Golf spelen, dus kom zoals je bent. Zorg wel voor sportschoenen (zonder noppen) of gewone schoenen (zonder hakken) en kleding waarin je jezelf vrij kunt bewegen. Ballen, clubs en scorekaarten leen je kosteloos bij de baan. Ook een korte instructie van de regels en een uitleg van de belangrijkste technieken zit bij de prijs inbegrepen. Duidelijk? Spelen maar!

LOCATIE

Onze golfbaan is gelegen in de prachtige omgeving van 'Het Groene Woud'. De locatie ligt centraal in de driehoek Eindhoven, Tilburg en 's-Hertogenbosch en is via de snelweg makkelijk en snel te bereiken. Parkeren is ook geen probleem, want wij beschikken over een grote parkeerplaats met elektrische laadpalen

Reserveer snel & gemakkelijk online!

Online reserveringssysteem »

Heeft u vragen of opmerkingen?
Neem via een van onderstaande mogelijkheden contact met ons op