[error-SH-searchBar()]

 

Over het bedrijf

Over het bedrijf

JONG & GEDREVEN

Wat doe je als je de kans krijgt om een bedrijf met een rijk verleden, eigen karakter en doorgroeimogelijkheden over te nemen? Dan pak je die uitdaging met beide handen aan! En dat is nu precies wat onze collega Niels van de Vondervoort heeft gedaan. 

In het jaar 2021 heeft Niels, gesteund door zijn vriendin Anoek, het bedrijf aan de Spoordonkseweg overgenomen van John & Marja Schepens. Een bedrijf waarvan de eerste steen is gelegd in 1990 en waarvan de laatste steen nog lang niet in zicht is!

HISTORIE

Al sinds 1990 is onze organisatie gevestigd aan de Spoordonkseweg 80 in Oirschot. In dat jaar namen John & Marja Schepens namelijk café 'Bij Jantje' over en toverde het om tot 't Kroegske. Dit was het startsein voor een mooie toekomst, waarin het bedrijf zichzelf erg heeft ontwikkelt. 

In 1995 is zalencentrum De Stapperij gebouwd naast café 't Kroegske. Hierdoor was het voortaan ook mogelijk om feesten en partijen te verzorgen. Na meerdere jaren de horeca formule geoptimaliseerd te hebben werd het tijd voor een volgende stap: activiteiten. Dit is in 2012 vormgegeven met de aanleg en opening van de Pitch&Putt golfbaan.

FRISSE WIND

In 2021 heeft Niels van de Vordervoort de organisatie op de Spoordonkseweg 80 overgenomen. Na de overname is er frisse wind door het bedrijf gegaan. Hierbij is het verleden niet uit het oog verloren, want een stevig fundament wil je niet zomaar afbreken. Wel is er gekozen om een eigen draai te geven aan onze prachtige locatie. Zo is de naam verandert naar KOMAEN, hebben we een nieuwe huisstijl geïntroduceerd en zijn de collega's volledig in het nieuw gestoken. Maar ook de locatie heeft een upgrade gekregen: zo is de Schouw voorzien van ramen, zijn de terrassen van de zalen vernieuwd, kunnen we droog barbecueën dankzij de nieuwe overkappingen.

We eren dus het verleden, maar maken het bedrijf ook klaar voor de toekomst!

TOEKOMST VISIE

Ja: er is al heel wat verandert. Toch zitten we niet stil! Want de huidige markt vraagt om continue innoveren. Gelukkig vinden we dit bij KOMAEN ook leuk. We zijn nog dagelijks bezig met het verbeteren van het bedrijf. Zo doen onze collega's regelmatig mee aan trainingen en investeren we in de Gast is Koning (training m.b.t. gastvrijheid). Dit alles blijven we doen totdat we dagelijks 10'en krijgen. 

Heeft u vragen of opmerkingen?
Neem via een van onderstaande mogelijkheden contact met ons op