[error-SH-searchBar()]

 

VR Escape Game

VR Escape Game

LA CASA DE DINERO

Pssssst: El Profesor heeft jullie hulp nodig! Zijn vaste handlangers zijn niet beschikbaar en daarom is hij opzoek naar nieuw talent voor een grote roof. Het plan zit al in zijn hoofd, alleen jullie moeten hem nog helpen bij de uitvoering. Denken jullie het in je te hebben om de roof tot een succes te maken? Ga dan de uitdaging aan met onze VR Escape Game!

Ja je leest het goed: onze nieuwe activiteit vindt plaats in virtual reality en is gebaseerd op de wereldberoemde serie La Casa De Papel. El Profesor heeft wederom een meesterplan bedacht, dit keer ga jij samen met je vrienden de uitdaging aan om zo de meest uitdagende puzzels te ontrafelen. Door het oplossen van allerlei raadsels en puzzels, zowel in Virtual Reality als in real life, werk je toe naar een ongekende roof. 

Kruip in de huid van Tokyo, Berlin, Rio, Helsinki, Moscow, Denver, Oslo en Nairobi en waan je dankzij de VR-ervaring in de huid van een echte overvaller. 

DE MOGELIJKHEDEN

Duur: +/- 1.5 uur
Prijs: € 19,25 p.p.
Aantal deelnemers: 3-30 personen

Bij ontvangst krijg je eerst een uitgebreide uitleg over het spel en de VR-brillen. Deze brillen zorgen voor een unieke ervaring waardoor je letterlijk ín het spel zit. Daarna overhandigd onze instructeur een tas met puzzels, aanwijzingen en instructies. Want het spel is een combinatie van puzzels in real life én in de virtual reality wereld. Hierdoor is teamwork van levensbelang. 

Wie lukt het als eerste te ontsnappen met de miljoenen euro’s buit én blijft uit handen van de politie!?

Voor de VR Escape game kun je, middels ons online reserveringssysteem, makkelijk een tijdslot boeken. Heb je echter nog vragen of specifieke wensen? Vul dan het onderstaande formulier in!

Reserveer snel & gemakkelijk online!

Online reserveringssysteem »

Heeft u vragen of opmerkingen?
Neem via een van onderstaande mogelijkheden contact met ons op