[error-SH-searchBar()]
  • Afbeelding 4

KOMAEN

Hier proef je het leven!

Welkom bij KOMAEN! Jouw veelzijdige bestemming voor culinaire genieten, bijzondere evenementen en uitdagende activiteiten. Gelegen in het groente hart van Noord-Brabant, is KOMAEN meer dan alleen een restaurant: het is een bruisend centrum waar gastvrijheid & gezelligheid hand in hand gaan. Dus wat mogen we voor jou betekenen?

Wie zijn wij

Culinair, informeel, zakelijk & actief

Alles is mogelijk en dat gewoon onder één dak

Wil je lekker uit eten, lunchen of een drankje doen op een mooie plek? Dan hebben wij een match! Onze locatie in combinatie met het brede aanbod aan activiteiten, ruime parkeergelegenheid en hoogstaande culinaire mogelijkheden zorgt ervoor dat elk diner, feest of dagje uit een succes wordt! 

Onze locatie is opgebouwd uit drie onderdelen: het dinercafé, zalencentrum en de Pitch&Putt Golfbaan. Binnen het zalencentrum beschikken we over drie ruimtes die uiterst geschikt zijn voor een receptie, bruiloft, familiefeesten, conferentie, jubileum of een zakelijke gelegenheid. Het dinercafé is iets informeler en voorzien van een ruim terras, met speeltuin, waar iedere gast van harte welkom is.

Lees meer over ons

Uitgelichte items

Een greep uit onze mogelijkheden...

Heeft u vragen of opmerkingen?
Neem via een van onderstaande mogelijkheden contact met ons op