[error-SH-searchBar()]

 

Voetgolf

Voetgolf

Geschikt voor jong en oud

Het gras is gemaaid, de holes zijn gezet en de ballen opgepompt: tijd voor een potje voetgolf! Een uitdagende combinatie tussen de sporten golf en voetbal. Het doel? De bal in zo min mogelijk trappen in de hole krijgen. Moeilijker kunnen we de uitleg niet maken, maar de activiteit gelukkig wel. Door de laagdrempeligheid is het geschikt voor alle leeftijden en ideaal voor bijvoorbeeld een familiedag

De perfecte combinatie van voetbal en golf: voetgolf! Ga met elkaar de uitdaging aan op onze 9-holes voetgolfbaan. In groepjes van gemiddeld 4 personen verdelen wij jullie over de holes, waarna je circa 60 minuten bezig bent met het voltooien van de uitdaging. 

DE MOGELIJKHEDEN

Duur: circa 1 uur
Prijs: € 9,95 p.p 

Na het voetgolf hebben jullie de mogelijkheid te genieten van een welverdiend drankje en hapje bij ons dinercafé. Misschien is het slim om hier van te voren samen een afspraak over te maken? Zoals de Verliezer betaalt?

Voor het voetgolfen kun je, middels ons online reserveringssysteem, makkelijk een baan boeken. Heb je echter nog vragen of specifieke wensen? Vul dan het onderstaande formulier in!

Reserveer snel & gemakkelijk online!

Online reserveringssysteem »

Heeft u vragen of opmerkingen?
Neem via een van onderstaande mogelijkheden contact met ons op