[error-SH-searchBar()]

 

Pitch&Putt golf

Pitch&Putt golf

UNIEK IN NOORD-BRABANT

Pitch&Putt is hot! En dat snappen wij ook wel. Het is namelijk een originele en leuke activiteit die door iedereen gedaan kan worden. Het spelletje speelt zich af op een golfbaan waarbij de holes korter en kleiner zijn. Hierdoor is deze activiteit geschikt voor  alle leeftijden: zowel met als zonder golfervaring.

SPANNEND EN UITDAGEND

Pitch&Putt is op elk niveau spannend en uitdagend: iedereen kan het! Pitch&Putt Golf is opgezet als een publiekssport en daarom betaalbaar, toegankelijk en open voor iedereen. Ook als je voor het eerst speelt is het geweldig leuk om te doen. Onze baan telt 18-holes (duurt circa 2.5 uur), maar je hebt ook de keuze om 9-holes (duurt circa 1.5 uur) te spelen. Probeer het een keer individueel, met collega's, vrienden of een groep: je bent van harte welkom!

Door enkele obstakels zoals heuvels, bunkers en water zit er veel uitdaging in de baan. Hierdoor is de baan ook voor de gevorderde speler geschikt om kort spel te oefenen. Voor deze activiteit is er geen Handicap 54(GVB) vereist. 

KOM ZOALS JE BENT

Iedereen kan Pitch&Putt Golf spelen, dus kom zoals je bent. Zorg wel voor sportschoenen (zonder noppen) of gewone schoenen (zonder hakken) en kleding waarin je jezelf vrij kunt bewegen. Ballen, clubs en scorekaarten leen je kosteloos bij de baan. Ook een korte instructie van de regels en een uitleg van de belangrijkste technieken zit bij de prijs inbegrepen. Duidelijk? Spelen maar!

Het is mogelijk om 9 holes of 18 holes te spelen. 

9 Holes Pitch&Putt | € 15,50 p.p. 
18 Holes Pitch&Putt | € 19,50 p.p.

Voor Pitch&Putt kun je, middels ons online reserveringssysteem, makkelijk een baan boeken. Heb je echter nog vragen of specifieke wensen? Vul dan het onderstaande formulier in!

Reserveer snel & gemakkelijk online!

Online reserveringssysteem »

Heeft u vragen of opmerkingen?
Neem via een van onderstaande mogelijkheden contact met ons op