[error-SH-searchBar()]

 

Bij KOMAEN hebben we één van de mooiste, groenste en gezelligste terrassen van Noord-Brabant. Elke dag doen we er alles aan om onze verborgen parel te laten stralen en jullie een fantastische ervaring te bieden. Maar nu hebben we jullie hulp nodig om een nog groter publiek te bereiken en de erkenning te krijgen die we verdienen.

Zijn jullie het er mee eens dat onze locatie thuishoort in de Terras Top 100? Stem dan op ons via Misset Horeca! We staan in de 2e categorie van Noord-Brabant en met jullie stem maken we extra kans op de felbegeerde publieksprijs.

Waarom stemmen op KOMAEN?

  • Prachtige groene omgeving: ons terras is een oase van rust en natuur. Of je nu komt voor een kopje koffie in de ochtendzon of een gezellige borrel in de avondschemering: bij KOMAEN zit je altijd goed.
  • Gezellige sfeer: bij KOMAEN draait alles om gezelligheid. Ons vriendelijke personeel en de ontspannen sfeer maken van elk bezoek een feest. Ow ja, je kan daarbij goed merken dat we Brabants zijn!
  • Heerlijk eten en drinken: van verse, lokale ingrediënten maken we de lekkerste gerechten en dranken. Proef onze specialiteiten en geniet van een onvergetelijke culinaire ervaring.
  • Bijzondere evenementen: regelmatig organiseren we leuke evenementen en thema-avonden. Houd onze agenda in de gaten en kom langs voor een unieke ervaring.

Hoe kun je stemmen?

Het is heel eenvoudig om te stemmen en ons te helpen om die felbegeerde publieksprijs te winnen:

  1. Ga naar de website van Misset Horeca.
  2. Zoek naar de Terras Top 100 en selecteer de 2e categorie van Noord-Brabant.
  3. Stem op KOMAEN en deel dit met je vrienden en familie!

Met jullie steun kunnen we laten zien dat KOMAEN echt de beste plek is om te genieten van een drankje en een hapje in de buitenlucht. We beloven dat we samen zullen proosten bij een mooi resultaat!

Stem op KOMAEN!


Heeft u vragen of opmerkingen?
Neem via een van onderstaande mogelijkheden contact met ons op