[error-SH-searchBar()]

 

WINNEN IS BELANGRIJKER DAN MEEDOEN. Wij zien jullie denken: 'klopt die uitspraak wel'? JA! Want van collega's wil je nooit verliezen. En ook dit jaar bleek dit het geval tijdens ons jaarlijkse personeelsuitje. Het fanatisme kwam bij iedereen naar boven, waardoor we (ondanks de strijd) met elkaar hebben genoten! 

Voordat je fanatiek de strijd met elkaar aangaat, moet je eerst voorzien van een goede bodem. Gelukkig had ons keukenteam (onder leiding van Haico) een heerlijk 3-gangen menu voorbereid. Alle gerechten waren nieuw op onze menukaart en diende geproefd te worden. En we kunnen één ding concluderen: het was heerlijk! Zo erg dat sommige collega's bijna de borden begonnen schoon te likken ;).

Nadat alle buiken gevuld waren was het tijd om naar Tilburg te gaan. Niemand wist nog wat er op de planning stond en dat konden we merken... Onderweg werd er druk gespeculeerd en zijn de meest uiteenlopende activiteiten genoemd. Het correcte antwoord zat er alleen niet tussen: Prison Island. In totaal 30 spelletjes waarvan je er zoveel mogelijk moet doen binnen een uur. Een stressvolle, gezellige en energieke avond waarbij er flink is gestreden. De winnaars? Die kunnen we vanwege verschillende redenen helaas niet apart benoemen. Want bij nader inzien is meedoen tóch belangrijker dan winnen. 

Heeft u vragen of opmerkingen?
Neem via een van onderstaande mogelijkheden contact met ons op