[error-SH-searchBar()]

 

Woensdag 14 februari wordt niet alleen gemarkeerd door Valentijnsdag, maar ook door de spannende lancering van onze gloednieuwe borrelkaart! We kunnen niet wachten om je kennis te laten maken met onze verrassende toevoegingen.

KOMAEN: wij hebben ons eigen bier!

De grootste onthulling op de kaart? Dat moet toch wel onze eigen biercollectie zijn! De Wittegij't (5.3%) betovert met zijn frisse witbierprofiel, waarin tonen van sinaasappel, grapefruit en koriander samenkomen. Aan de andere kant staat het Skôn Blondje (6.8%), met bloemige aroma's die leiden tot een verfrissend bitterzoete afdronk.

En een eigen bier heeft natuurlijk ook een eigen logo! Onze collega Giel is achter de schermen druk bezig geweest met het bedenken en uitwerken van passende beeldmerken. Deze schitteren binnenkort in ons dinercafé als taplens, tapruiter en bierviltje. 

PS: ons exclusieve KOMAEN bier is alleen verkrijgbaar van de tap. Proef onze nieuwe aanwinsten

Naast onze eigen bieren hebben wij nog meer nieuwe aanwinsten op de borrelkaart. We kunnen ze helaas niet allemaal verklappen (daar moet je echt voor langskomen), maar we geven alvast wel enkele veranderingen prijs:

  • We hebben een volledige nieuwe selectie van borrelhapjes
  • Er staan liefst 7 alcoholvrij/-arme bieren op de kaart
  • Onze wijnen zijn uitgebreid
    • Er schittert een nieuwe zomerse rosé op de kaart
    • Meerdere wijnen zijn nu ook per glas te verkrijgen
  • Cocktails staan nu vast op de kaart

Kortom: duik in onze vernieuwde borrelkaart en laat je smaakpapillen verrassen!


Heeft u vragen of opmerkingen?
Neem via een van onderstaande mogelijkheden contact met ons op