[error-SH-searchBar()]

 

Heb jij het al meegekregen? Nee!? Dan brengen we je graag op de hoogte. Want vanaf deze week hebben wij een nieuwe naam! Dinercafé 't Kroegske en De Stapperij gaan gezamenlijk verder onder: 

KOMAEN | 'Hier proef je het leven'.

Een nieuwe naam met een eigentijdse look & feel, maar nog steeds met de vertrouwde kwaliteit en gezelligheid! Komaen staat voor eten en drinken, doen en beleven: hier proef je het leven.

DE ONTHULLING

Het is deze maand precies één jaar geleden dat onze collega Niels het prachtige bedrijf aan de Spoordonkseweg heeft overgenomen. Afgelopen zondag is dit jubileum gevierd in de vorm van een open dag. Een open dag die in het teken stond van terugblikken, maar bovenal vooruitkijken! Want vele hadden al door dat er iets ging veranderen.

Onder toeziend oog van vrienden, familie, genodigde en geïnteresseerde, heeft Niels samen met zijn vriendin Anoek gisteren vanaf grote hoogte de spanning bij iedereen weggehaald. Samen onthulde zij de nieuwe naam: KOMAEN

Een naam waarmee we vol energie naar de toekomst kijken, zonder te vergeten waar we vandaan komen!


BETEKENIS VAN KOMAEN

Komaen staat voor wat we doen en wie we zijn. Want ook al hebben we een nieuwe identiteit en stijl, onze mentaliteit blijft het zelfde.

Komaen klinkt waarschijnlijk vooral als een kreet die je met je vrienden slaakt wanneer je samen op pad gaat. Wanneer je bijvoorbeeld een middag komt golfen, een tocht maakt met onze e-choppers of gezellig een hapje komt eten. Maar Komaen is meer! Wanneer we zeggen dat je hier het leven proeft dan bedoelen we het leven in al zijn facetten. Wij bieden de locatie waar we op alle denkbare manier het leven vieren! Van 'Komaen we pakken er nog een' tot 'Komaen, het komt goed'. 

Dus kom eens gezellig aen!

VRAGEN?

Wij begrijpen dat de naamsverandering voor enkele vragen kan zorgen. Die beantwoord onze collega Dorien natuurlijk graag! Dorien is op maandag en donderdag van 08.30 tot 17.00 uur aanwezig en op woensdag en vrijdag van 08.30 tot 12.30 uur.

Mail: dorien@komaen.nl
Telefoonnummer: 0499 - 573 671 


Heeft u vragen of opmerkingen?
Neem via een van onderstaande mogelijkheden contact met ons op