[error-SH-searchBar()]

 

Bij KOMAEN maken we ons op voor een zomer vol voetbalplezier tijdens het EK 2024! Want dit jaar gaan onze oranje leeuwen alles op alles zetten om een prachtige prestatie neer te zetten. Een prestatie die wij bij KOMAEN op de voet volgen! 

Drie loodzware poulewedstrijden op klassieke voetbaltijden: de droom van elke liefhebber. Het EK-voetbal is dit jaar in Duitsland en onze oranje leeuwen gaan een gooi doen naar de titel. Bij KOMAEN volgen we de wedstrijden van onze landgenoten op de voet. Zowel op het terras als binnen bij ons dinercafé zie je de wedstrijden live op verschillende grote schermen! Je kan dus gewoon op pad met het gezin of een bedrijfsuitje organiseren zonder dat je de wedstrijd hoeft te missen. 

Nederland - Polen | zondag 16 juni

Dit EK trappen we af met een wedstrijd tegen Polen! Op zondag 16 juni 2024 om 15:00 uur staan onze oranje leeuwen aan het begin van (hopelijk) een mooi toernooi. Voordat de mannen het balletje laten rollen trappen wij af met onze lunch. Want voordat alle spanningen door ons lichaam gaan gieren hebben we wel een goede bodem nodig. Na het eten kun je samen met ons genieten van het EK-voetbal.

Nederland - Frankrijk | vrijdag 21 juni

Op vrijdag 21 juni 2024 om 21:00 uur is het tijd voor de kraker Nederland tegen Frankrijk. Kom het weekend goed inluiden met een borrel en juich voor Oranje terwijl je onder onze tent het EK live volgt. Vergeet niet ons 'Skon Blondje' of 'Witte Gij't' te bestellen voor een extra persoonlijk tintje!

Nederland - Oostenrijk| dinsdag 25 juni

Op dinsdag 25 juni 2024 om 18:00 uur nodigen we je uit om eerst een ontspannen potje golf te spelen op onze prachtige baan voordat Nederland het veld betreedt tegen Oostenrijk. Na afloop ben je van harte welkom om te ontspannen onder het genot van een heerlijk hapje en drankje terwijl je de wedstrijd op de voet volgt.


Heeft u vragen of opmerkingen?
Neem via een van onderstaande mogelijkheden contact met ons op