[error-SH-searchBar()]

 

De leukste activiteiten voor de zomer!

Voor een leuke vakantie hoef je niet perse naar het buitenland. Nee! Want ook in Nederland is er genoeg te beleven. Je moet soms alleen even weten waar je het moet zoeken. En laten wij nu niet de beroerdste zijn en jullie graag helpen. Daarom hebben we een overzicht opgesteld met de leukste activiteiten in Noord-Brabant: van in- tot outdoor en voor jong & oud. 

1. Sla een balletje bij Pitch&Putt Golf

Ben je graag buiten en wil je een keer iets nieuws proberen? Dan moet je zeker eens lang Pitch&Putt golf Oirschot! Hier kan je namelijk terecht voor een rondje, ja je raad het al, golf! En dat is uniek, want normaal gesproken heb je hier een bewijs voor nodig. 

Pitch&Putt is op elk niveau spannend en uitdagend: iedereen kan het! Pitch&Putt Golf is opgezet als een publiekssport en daarom betaalbaar, toegankelijk en open voor iedereen. Ook als je voor het eerst speelt is het geweldig leuk om te doen. De baan telt 18-holes (duurt circa 2.5 uur), maar je hebt ook de keuze om 9-holes (duurt circa 1.5 uur) te spelen. Ballen, clubs en scorekaarten leen je kosteloos bij de baan. Ook een korte instructie van de regels en een uitleg van de belangrijkste technieken zit bij de prijs inbegrepen. Duidelijk? Spelen maar!

Tijdsduur: 1.5 of 2.5 uur | prijs: v.a. € 13,95 p.p. | online reserveren

2. Tour door het prachtige Brabantse landschap

Kan je niet stilzitten en zie je graag wat meer van de omgeving? Huur dan een E-Chopper (16+ inclusief in het bezit van een rijbewijs) of lowrider (12+)! Deze groene vervoersmiddelen zijn wereldwijd helemaal hot. En dat snappen wij ook wel, want ze  

Er is een speciale route uitgezet waarmee je 2 uur onderweg bent. De route brengt je onder andere langs het bedevaartsoord de Heilige Eik, de historische markt van Oirschot en de prachtige omgeving dit dorp. De E-choppers en lowriders zijn milieuvriendelijk maar tegelijkertijd ook erg stoer.zien er fantastisch uit!

Een unieke manier om je omgeving te checken tijdens de vakantie!

Tijdsduur: 2 uur | prijs: v.a. € 26,95 p.p. | online reserveren

3. Ontsnap uit een virtuele escaperoom

Escaperooms: ze zijn al een geruime tijd hot in Nederland. Alleen er is nu ook een nieuwe variant... Een escape room in Virtual Reality! Ja je leest het goed: de nieuwe escaperoom vindt plaats in virtual reality en is gebaseerd op de wereldberoemde serie La Casa De Papel

El Profesor heeft wederom een meesterplan bedacht, dit keer ga jij samen met je vrienden de uitdaging aan om zo de meest uitdagende puzzels te ontrafelen. Door het oplossen van allerlei raadsels en puzzels, zowel in Virtual Reality als in real life, werk je toe naar een ongekende roof. Ideaal om met het gezin te doen tijden de vakantie!

Tijdsduur: 1.5 uur | prijs€ 17,50 p.p. | reserveer online

4. Trap jezelf naar de overwinning 

Het gras is gemaaid, de holes zijn gezet en de ballen opgepompt: tijd voor een potje voetgolf! Een uitdagende combinatie tussen de sporten golf en voetbal. Het doel? De bal in zo min mogelijk trappen in de hole krijgen. Moeilijker kunnen we de uitleg niet maken, maar de activiteit gelukkig wel. Door de laagdrempeligheid is het geschikt voor alle leeftijden en ideaal voor bijvoorbeeld een familie uitje. 

Tijdsduur: 1 uur | prijs: € 9,50 p.p. | online reserveren

5. Proef van het leven met een 'High Borrel'

Vakantie staat in het teken van ontspannen, genieten en bovenal proeven! En daarmee bedoelen wij natuurlijk het proeven van alle zomerse hapjes en drankjes. Alleen hierbij zien wij vaak één probleem: niet alle smaakpappillen zijn hetzelfde. Gelukkig is dit probleem vrij makkelijk op te lossen! 

Bij KOMAEN geniet je namelijk van een smaakvolle High Borrel. Hierbinnen heb je keuze uit drie varianten (combineren is mogelijk): High Gin, High Wine en High Beer. Alle varianten worden geserveerd met bijpassende hapjes. Hierdoor kan iedereen zelf kiezen wat het beste bij zijn/haar smaakpappillen past. 

De ideale manier om met vrienden de warme zomeravonden door te komen.

Leeftijd: 18+ | Prijs: v.a. €18,- p.p. Heeft u vragen of opmerkingen?
Neem via een van onderstaande mogelijkheden contact met ons op