[error-SH-searchBar()]

 

Ben je op zoek naar een unieke en onvergetelijke ervaring om Valentijnsdag te vieren? Zoek niet verder! Stap in de betoverende wereld van "Dating in the dark", waar liefde en culinaire verwennerij samenkomen in een sfeervolle setting.

Valentijnsdag bij KOMAEN

Op deze speciale avond nodigen we jou en je geliefde uit om te genieten van een intieme en romantische ervaring in ons exclusieve pop-up restaurant. Vergeet de traditionele diners en laat je verrassen door de magie van "Dating in the dark".

Wat maakt onze avond zo speciaal?

  1. Sfeervolle omgeving: onze zaal wordt omgetoverd tot een warm en gezellig restaurant. De lampen zijn gedimd, de kaarsen staan aan en de romantiek zweeft door de lucht.

  2. Culinair meesterwerk: laat je smaakpapillen verwennen door ons heerlijke 5-gangen menu, speciaal samengesteld door onze gepassioneerde chefs. Elk gerecht is een feest voor de zintuigen en je zult versteld staan van de culinaire creativiteit.

  3. Intieme setting: in het donker komen al je andere zintuigen tot leven. Ervaar het genot van het proeven, ruiken en voelen van heerlijke gerechten zonder visuele afleiding. Het is een unieke kans om elkaar op een dieper niveau te ontdekken.

  4. Cava om te proosten: jullie avond begint met een feestelijke toost met een glaasje cava, waardoor de romantiek meteen in de lucht hangt.

Reserveer nu voor een onvergetelijke avond

Kom en deel de liefde op Valentijnsdag! Ons toegewijde team staat klaar om jullie te verwelkomen en in de watten te leggen. Maak van deze speciale dag een herinnering die je voor altijd zult koesteren. Reserveer nu voor deze unieke ervaring en ontdek de magie van "Dating in the dark". Wees er snel bij, want de plaatsen zijn beperkt.

Prijs: € 42,50 p.p.
Menu: 5-gangen inclusief glaasje cava
Reserveren: 0499 - 573671 | info@komaen.nl

Reserveer een tafel!

Heeft u vragen of opmerkingen?
Neem via een van onderstaande mogelijkheden contact met ons op