[error-SH-searchBar()]

 

Yes: we mogen weer! En wat hebben wij zin om weer drie dagen lang te gaan knallen tijdens CONTENT FESTIVAL 2022. Achter de schermen is (en wordt er nog steeds) druk gewerkt aan de voorbereidingen. Dit zodat jullie op 7,8 & 9 optimaal genieten van de beste artiesten. Benieuwd wie er allemaal komen? Check dan onze heerlijke line-up.

Traditiegetrouw organiseren wij in het tweede weekend van oktober CONTENT FESTIVAL. Een groot feest tijdens het weekend van Spoordonk kermis. En ook dit jaar willen wij, samen met jullie, het dak van de tent feesten. Daarom hebben we weer een heer-lij-ke programma weggezet. Dus noteer snel 7, 8 & 9 oktober in je agenda. Tickets zijn online (met korting) verkrijgbaar!

LINE-UP

Drie dagen, drie stijlen en ontzettend veel artiesten! Check snel wanneer jouw favoriete artiesten op het podium staan.

Vrijdag (17+)

Begin alvast aan de warming-up en gooi de heupjes los. Want deze avond ga je sowieso dansen op de lekkerste hits van vroeger met de beats van nu. Dit gaat een van de heetste avonden ooit worden!

DANSADO & DE FEESTMEESTER
AAP UIT DE MOUW
MISS NIJHOF
DJ LUCAS

TICKETS

Zaterdag (17+)

Smeer de keeltjes goed, want je gaat ze nodig hebben! Op zaterdag hoor je namelijk de grootste feest hits en lekkerste meezingers. De mannen van Hard2Get nemen je mee op een muzikale reis. Van ABBA tot Suzan & Freek: alles komt voorbij. Daarna sluiten de Lievelings DJ's van je Zusje de avond af met heerlijke beats.  

BAND HARD2GET
DE LIEVELINGS DJ'S VAN JE ZUSJE
DJ LUCAS

TICKETS

Zondag

Viva Hollandia! Wij zijn trots op onze prachtige taal en daarom staat de zondag volledig in het teken van het levenslied. De beste artiesten van eigen bodem nemen je mee in het beste wat de Nederlandse muziek te bieden heeft.

DJANGO WAGNER
ARJON OOSTROM
DANNY PANADERO
KEVIN MADERO
HANK MOMMERS
DJ FERRY

TICKETS

Zien wij jou dit jaar weer op de leukste kermis van het jaar? Koop dan nu je TICKETS & check onze HUISREGELS!

Heeft u vragen of opmerkingen?
Neem via een van onderstaande mogelijkheden contact met ons op