[error-SH-searchBar()]

 

Carnaval staat voor de deur in Olliedonk! Van knallende kinderactiviteiten tot spetterende optredens, het belooft een onvergetelijk weekend te worden. Mis het niet en ontdek ons dagelijks programma hieronder. Dompel je onder in de gezelligheid bij KOMAEN. Alaaf!"


Zaterdag 10 februari

Kindermiddag en The Masked Singer Spoordonk

De festiviteiten trappen af op zaterdagmiddag om 14.00 uur met een speciale kindermiddag. DJ Jantje zorgt voor vrolijke deuntjes terwijl de jongsten zich vermaken met gloednieuwe spelletjes. Een stempelkaart biedt de mogelijkheid om te genieten van heerlijke lekkernijen. 's Avonds wordt de sfeer omgetoverd tot een traditioneel carnavalsfeest onder leiding van de Olliedonkers. Dit jaar verrassen we met enkele bijzondere optredens, waaronder The Masked Singer Spoordonk, gepresenteerd door KOMAEN & de Olliedonkers vanaf 20.00 uur.

Maandag 12 februari

Grote Optocht en feest bij KOMAEN

Op maandag is het tijd voor de langverwachte grote optocht, een niet te missen spektakel bij carnaval. Na de optocht barst het feest los bij KOMAEN met DJ Lucas en live entertainment. Tussendoor wordt ook nog vol spanning geluisterd naar de uitslag van de optocht. Een dag vol plezier en spanning!

Dinsdag 13 februari

Carnavalsbrunch en Afsluitend Feest

Op de laatste dag van carnaval beginnen we met een stevige bodem tijdens de carnavaleske brunch om 11.11 uur. Daarna trekken we eropuit met de Olliedonkers voor een dweiltocht door de omgeving. Bij terugkomst sluiten we de festiviteiten af met de aanstekelijke muziek van onze huis DJ.

Golfbaan & Dinercafé Openingstijden tijdens Carnaval

  • Vrijdag 9 februari: Golfbaan en Dinercafé geopend
  • Zaterdag 10 februari: Golfbaan geopend vanaf 11.00 uur, Dinercafé gesloten
  • Zondag 11 februari: Golfbaan geopend (clubcompetitie om 10.00 uur), Dinercafé geopend
  • Maandag 12 februari: Golfbaan geopend voor leden, Dinercafé gesloten
  • Dinsdag 13 februari: Golfbaan geopend vanaf 11.00 uur, Dinercafé gesloten

Carnaval vier je samen, en in Olliedonk maken we er samen een onvergetelijk feest van! Kom langs bij KOMAEN en dompel je onder in de gezelligheid van ons carnavalsprogramma. Alaaf!

Heeft u vragen of opmerkingen?
Neem via een van onderstaande mogelijkheden contact met ons op