Het aspergeseizoen is weer begonnen! Een seizoen waar wij (en vooral onze koks) altijd naar uitkijken. Want niets is zo leuk om te werken met lokale seizoen producten. En ook dit jaar hebben onze koks weer heerlijke gerechten die ze jullie graag laten proeven.
Aspergesoep | 7
Beenham, lente-ui
Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met friet en de beste asperges van 'van Gerven'.
Échte Brabantse wijze | 23
Beenham, Hollandaise, krieltjes, gekookt eitje
Diepzee met een twist | 26
Zalm, gamba's, Hollandaise, krieltjes
Bordje asperges | 8
Wist je dat aan onze aspergekaart een speciaal lokaal tintje zit? Wij werken namelijk samen met diverse leveranciers uit de omgeving, welke allen staan voor een kwalitatief goed en beter product. Zo komen onze overheerlijke asperges van familie van Gerven, serveren wij ons gerecht op echte Brabantse wijze met de prijswinnende beenham van Slagerij Polsdonk en komen de eieren kakelvers van Lekker'nei.
Wie jarig is trakteert!
In 2019 zijn wij begonnen met de verhuur van onze stoere en milieuvriendelijke E-Choppers . Nu, precies 5 jaar later, hangen we de slingers buiten en willen wij dit jubileum met jullie vieren ! Hoe we dat doen? Met een hele smaakvolle actie .
Vanaf maandag 15 juli t/m vrijdag 16 augustus geniet je van onze splinternieuwe E-Choppers, een prachtige route én lunchgerecht naar keuze voor maar € 35,- . Hierbij mag je uit alles (maar dan bedoelen wij ook echt alles) kiezen van onze lunchkaart .
Met wie ga jij de omgeving verkennen en lekker lunchen ?