[error-SH-searchBar()]

 

Muziekbingo

Muziekbingo

Luister, zing & win

Bingo, maar dan net even anders! Want naast de juiste nummers afstrepen draait het ook om gezelligheid. Simpel gezegd: meezingen, aankruisen en prijzen winnen. Staat het nummer wat wordt gedraaid op jouw bingokaart? Dan mag je hem afkruisen. Hoe sneller je een rijtje vol hebt, des te meer kans je maakt op te gekke prijzen. Natuurlijk mag je tussen al dat nadenken door uit volle borst meezingen met de nummers. 

Wat is muziekbingo?

Tja, de naam van de activiteit geeft het al een beetje weg... Muziekbingo is namelijk een swingde versie van de originele variant. Zo zijn de cijfers vervangen door de titel van verschillende hits. Hierbij is het mogelijk om te spelen in verschillende genres (top-2000 / foute uur / Nederlandstalig en meer). 

Onze presentator vliegt met jullie door de rondes en muziekstijlen heen. Hierbij moet je goed luisteren of het gedraaide nummer op jouw lijstje staat. Heb je 1 rijtje, 2 rijen of de kaart als eerst vol? Roep dan BINGO en maak kans op mooie prijzen.

Owja, bij foute bingo mag je wel een solo optreden geven.

Maak kans op mooie prijzen!

Bij een klassieke bingo zijn er natuurlijk altijd prijzen. En dat kan bij onze muziekbingo niet achterblijven. Wij zorgen voor unieke prijzen voor de winnaars. Variërend van een dagje weg, iets lekkers tot functionele goodies: er zitten prijzen voor iedereen tussen. 

Wat zijn de mogelijkheden voor muziekbingo?

Aantal deelnemers: minimaal 20 & maximaal 100
Tijdsduur: circa 1 uur
Prijs tot 50 personen: € 325,-
Prijs vanaf 51 personen: € 375,-

Muziekbingo is dé ideale activiteit voor een uitje met vriendenfamilie of personeel. Het is een leuke opwarmer voor een feestavond & sfeer verhogend bij een informeel samenzijn!Interesse?

Vraag een reservering aan

Heeft u vragen of opmerkingen?
Neem via een van onderstaande mogelijkheden contact met ons op