[error-SH-searchBar()]

 

Knotshockey

Knotshockey

EEN KNOTSGEKKE ACTIVITEIT

Knotshockey (ook wel tamponhockey of bounceball) is een hilarische variant op hockey waar je in plaats van een hockeystick met een 'knots' speelt. Deze knots is een kunststof stick met een schuimen kop waarmee je de bal dient te slaan. Naast een andere stick zijn er bij knotshockey ook niet alle regeltjes die bij hockey wel hebt. Zo mogen spelers de bal op alle manieren slaan, met de knots gooien om de bal af te stoppen en zelf de tegenstanders een mep geven. Kortom: gegarandeerd een hilarisch activiteit!

TEAM TEGEN TEAM

Knotshockey speel je 5 tegen 5, maar dit knotsgekke spel kan ook prima 4 tegen 4 gespeeld worden. Onder begeleiding van een van onze scheidsrechter kun je in een toernooivorm de strijd aangaan met elkaar. Er kunnen maximaal 4 teams gemaakt worden van maximaal 7 personen en daardoor is dit spel geschikt voor 28 personen.

DE MOGELIJKHEDEN

Duur: 60 minuten
Prijs: € 7,50 p.p 
Minimaal aantal personen: 15
Belangrijk om te weten: knotshockey is alleen te boeken i.c.m. een andere activiteit of culinaire invulling (lunch, diner, barbecue of dergelijke)

Na afloop kun je genieten van een welverdiend drankje op ons terras of in het dinercafé. Ben je met een grotere groep? Geen probleem! Neem contact met ons op, dan gaan we samen kijken naar de mogelijkheden en dan zorgen we voor een uitdagend en gezellig programma. 

Interesse?

Vraag een reservering aan

Heeft u vragen of opmerkingen?
Neem via een van onderstaande mogelijkheden contact met ons op