[error-SH-searchBar()]

 

Ik Hou Van Holland

Ik Hou Van Holland

OER HOLLANDSE GEZELLIGHEID

Bij ons hoef je geen BN'er te zijn om het bekende TV programma 'Ik Hou Van Holland' te kunnen spelen. Deze activiteit zorgt gegarandeerd voor vermaak met veel gelach en hilariteit. Naast onze eigen categorieën is het ook mogelijk om eigen vragen in te brengen zodat de activiteit een persoonlijk tintje krijgt. Ik Hou Van Holland is heel geschikt voor grote groepen en is een vermaak voor elk gezelschap.

We beginnen de activiteit met het voorstellen van de presentator, onze eigen Linda de Mol. De presentator legt vervolgens uit hoe het spel in zijn werk gaat. Ik Hou Van Holland wordt in principe hetzelfde gespeeld zoals het televisieprogramma. Een interactief spel met scherm en rad waarbij verschillende teams tegen elkaar strijden. Aan de hand van de drukknoppen kan een deelnemer antwoord geven op de gestelde vraag. 

VERSCHILLENDE RONDES

De vragen gaan over verschillende categorieën die verdeeld zijn in een aantal rondes. Ik Hou Van Holland heeft verschillende rondes met waaronder:

  • Algemene kennis
  • Bekende Nederlanders
  • Muziek 
  • Spreekwoorden
  • Topografie
  • Fragmenten
  • Finaleronde

DE MOGELIJKHEDEN

Groepen tot 50 personen - € 295,- per spel
Groepen groter dan 50 personen - € 345,- per spel

Ik Hou Van Holland is dé ideale activiteit voor een uitje met vrienden, familie of personeel. Ook wanneer je een feest in een van onze zalen geeft is deze activiteit zeker een aanrader. Uiteraard is deze activiteit ook te combineren met een van onze andere activiteiten of culinaire mogelijkheden. 

Interesse?

Vraag een reservering aan

Heeft u vragen of opmerkingen?
Neem via een van onderstaande mogelijkheden contact met ons op