[error-SH-searchBar()]

 

Welkom bij het meest smaakvolle festival van de zomer!

Kom en geniet van een avond vol heerlijke streetfood gerechtjes & live muziek tijdens ons Tuk-Tuk Streetfoodfestival. Op vrijdag 9 augustus transformeren we onze buiten locatie tot een culinair paradijs waar je onbeperkt kunt genieten van een wereld aan smaken

Wat mag je verwachten? 

De avond start om 18.30 uur en tot 21.00 uur geniet je van de lekkerste streetfoodgerechten. Hierbij bereiden onze chefs alle gerechten op het terras wat zorgt voor een extra festival ervaring. Elke Tuk-Tuk vertegenwoordigd een keuken en heeft zijn eigen specialiteiten. Daarnaast is het de ideale avond om het weekend in te luiden: wij zorgen namelijk ook voor live muziek

  • Welkomstdrankje - Bij aankomst krijg je van ons een verfrissend welkomstdrankje om de avond goed te beginnen.
  • Onbeperkt genieten van verschillende keukens - Onze chefs bereiden vanuit drie verschillende keukens de lekkerste gerechten. Hierbij wordt aan elk detail gedacht en krijg je de gerechtjes op een echte 'streetfood wijze' gepresenteerd. De keukens voor deze avond zijn: Texmex, Asian, & BBQ.
  • Sfeervolle entertainment - Terwijl je geniet van het eten, zorgen live muzikanten voor de perfecte sfeer. Ideaal om nog even lekker te blijven borrelen!

Voor slechts € 38,50 p.p. beleef je een avond vol culinaire hoogstandjes en een gezellige sfeer. Om lekker te komen proeven dien je vooraf te reserveren (er zijn een beperkt aantal tickets beschikbaar). Dus trommel snel je vrienden/familie/collega's op en ga samen vieren dat het weekend is begonnen!

Reserveer snel een ticket!

Heeft u vragen of opmerkingen?
Neem via een van onderstaande mogelijkheden contact met ons op