Elk product is uniek en heeft zijn eigen karakter. Tijdens ons kamado weekend staan wij hier extra bij stil! Bourgondiërs kunnen dan hun hart ophalen met verschillende à la carte gerechten. Allen bereid met passie en boven echt houtskool! Dat is toch een droom van elke liefhebber?

Kwaliteit en smaak: daar draait het om bij vele gerechten. En die smaak komt extra goed naar boven op onze Kamado barbecue. Daarom geniet je in het weekend van 3, 4 & 5 februari van verschillende à la carte gerechten (voor-, hoofdgerechten & dessert). De gerechten worden bereid boven echt houtskool en zijn rijk van smaak.
Onze keuken is druk bezig geweest met het selecteren van de mooiste producten en het samenstellen van de smaakvolste gerechten. Onze chefs staan 200% achter hun keuzes en wij maken die graag aan jullie bekend:
HUISGEROOKTE ZALM - 13.5
Pappadum | zoetzure groenten | mierikswortelmayonaise
LOW & SLOW BUIKSPEK - 11.5
Mediterrane | little gem | frisse salsa
BLACK ANGUS RIB-EYE - 27.5
Gepofte knoflook jus | gegrilde groenten | truffelaardappeltjes
PAPILLOTTE MET ZALM, GAMBA'S & MOSSELEN - 24.5
Groenten | wittewijnsaus
GEGRILDE APPEL CRUMBLE - 7
Vanille-ijs | caramelsaus | slagroom
Op dinsdag vanaf 17:00 uur gesloten
Verandering in openingstijden
In november en december zijn wij op dinsdagen vanaf 17:00 uur gesloten. Overdag ben je natuurlijk gewoon van harte welkom voor een heerlijke lunch of borrel.
Voor vergaderingen en grote gezelschappen vanaf 25 personen zetten we graag ook in de avond de deuren open!
Wil je hier meer informatie over? Mail dan naar info@komaen.nl of bel naar 0499-573671