[error-SH-searchBar()]

 

Gezocht: 'zelfstandig werkend kok'

Ga jij door het vuur om de lekkerste gerechten te bereiden? 

Noem één plek waar kwaliteit, smaak en presentatie bij elkaar komen... Juist: de keuken! En ondanks dat onze gasten niet altijd zien wat zich daar afspeelt, proeven ze wel alles wat er uit komt. Want jij hebt, samen met ons team, ervoor gezorgd dat er een heerlijk gerecht of hapje op tafel staat. Een smaaksensatie waardoor onze gasten voldaan en blij naar huis gaan.

32 - 38 uur / startsalaris boven het CAO

WAT DOE JE ALS ZELFSTANDIG WERKEND KOK?

De functietitel verklapt het al een beetje, maar je werkt zelfstandig in onze keuken (volledig gerenoveerd in 2017)! En zelfstandig wil niet zeggen dat je het helemaal alleen doet.. Nee! Want samen met je collega's zorg je ervoor dat alle gasten genieten van een smaakvolle lunch, lekker borrelhapje en een heerlijk diner. Collega's die je ondersteund, traint en meeneemt in je eigen enthousiasme!

Je durft de leiding te pakken en serveert gerechten pas uit als je 110% achter de kwaliteit staat. Wij werken namelijk veel met lokale producten, waarbij we in korte lijnen samenwerken met onze leveranciers. Daarnaast ben je dagelijks bezig met de rust, reinheid en regelmaat van onze keuken (dit zijn namelijk niet zomaar woorden uit een encyclopedie).

WAT MAG JE VAN ONS VERWACHTEN

Wij waarderen onze collega’s heel erg en daar staat natuurlijk ook iets tegenover. Daarom mag je het volgende minimaal van ons verwachten:

  • Een contract op basis van 32-38 uur (uren bespreekbaar)
  • Contract conform cao
  • Je startsalaris ligt boven het cao
  • Ruimte om (externe) vakgerichte cursussen te volgen welke passen bij ons bedrijf
  • Flexibele werktijden, je hoeft dus niet 52 weekenden in het jaar te werken
  • Kerstavond en 1ste Kerstdag vrij, overige feestdagen in overleg
  • Binnen 12 maanden door naar een vast contract

DRIE REDENEN WAAROM WIJ DE PERFECTE MATCH ZIJN

We moeten natuurlijk wel weten of we op dezelfde lijn zitten! Dus herken jij jezelf in de volgende punten?

1. Jouw passie laat het vuur branden
Dit bedoelen wij letterlijk en figuurlijk! Jouw passie voor koken, lokale producten en het samenbrengen van smaken zorgt ervoor dat de vlam in onze keuken nooit uitgaat. Let wel op: laat de vlam niet teveel in de pan komen, tenzij het is om te flamberen natuurlijk.

2. Stiekem wilde je vroeger kunstenaar worden
Want waar de kwaliteit van onze gerechten bovenaan staat, vind jij ook belangrijk dat de borden netjes opgemaakt de keuken verlaten. Een kunstwerk is er niets bij!

3. Je snijd jezelf niet in vingers
Daarmee bedoelen we het niet letterlijk met een mes (hopelijk doe je dat ook niet te vaak), maar vooral qua planning. Met jouw rust en overzicht zorg je namelijk dat de keuken als een machine werkt!

HIER KOM JE TERECHT

Jij komt terecht bij KOMAEN. Een jong bedrijf met een rijke historie en een divers team. Per 1 mei hebben wij namelijk onze naam gewijzigd en onze visie voor de toekomst uitgesproken. Een toekomst waar jij misschien wel deel van uitmaakt!

KOMAEN is de overkoepelende naam voor meerdere onderdelen: het dinercafé met ruim terras, het zalencentrum, de Pitch&Putt golfbaan en verschillende activiteiten. Hierdoor is geen dag hetzelfde!


Lijkt het jou leuk om samen de uitdaging aan te gaan? Neem dan contact met ons op!

Komaen
Niels van de Vondervoort
0499 - 57 36 71 | niels@komaen.nl


Heeft u vragen of opmerkingen?
Neem via een van onderstaande mogelijkheden contact met ons op