Ben jij klaar om de keuken te rocken? Word Kok bij Komaen!
Souschef (fulltime: 38 uur) – Komaen, Oirschot
Ben jij een energieke en creatieve kok die houdt van dynamiek en uitdaging? Heb jij een passie voor koken en ben je altijd op zoek naar nieuwe smaken en spannende combinaties? Dan ben jij degene die wij zoeken! Bij Komaen draait alles om beleving, smaak en gezelligheid. Wij zoeken een souschef (38 uur per week) met een bruisende persoonlijkheid en een flinke dosis lef om onze keuken naar een hoger niveau te tillen.
Wat ga je doen?
Knallen in de keuken! Jij bereidt en presenteert gerechten die niet alleen top smaken, maar er ook fantastisch uitzien.
Een diversiteit aan keuken- en bereidingswerkzaamheden! Naast onze à la carte kaart bieden wij ook culinaire activiteiten zoals een Tuk-Tuk streetfoodfestival, smoking hot barbecue dinner en nog veel meer.
Creatief meedenken en nieuwe gerechten ontwikkelen. Heb jij een briljant idee? Wij staan open voor jouw input!
Zorg dragen over bestellingen en leveringen van leveranciers
Werken met verse, lokale producten en de nieuwste kooktechnieken.
Samenwerken met een gedreven en gezellig team waarin teamwork en humor centraal staan.
Snel schakelen en overzicht houden, ook als het lekker druk is.
Werken volgens HACCP-richtlijnen en zorgen voor topkwaliteit in alles wat je doet.
Wat bieden wij?
Actie en afwisseling: geen dag is hetzelfde in onze keuken.
Ruimte voor creativiteit en innovatie. Jouw ideeën krijgen de kans om op het bord te schitteren.
Flexibiliteit in uren en werktijden. Ga jij voor een 4 of 5-daagse werkweek?
Marktconform salaris + fooi en extra’s zoals reiskostenvergoeding.
Gezelligheid! Teamuitjes, borrels en een werksfeer waarin jij jezelf kunt zijn.
Groeikansen. Heb je ambities? Wij helpen je verder! Zo werken we veelvuldig samen met ZiN inspiratielab (SLIGRO).
Wat verwachten we van jou?
Je bent enthousiast, energiek en houdt van een beetje pit in je werk.
Je hebt een koksdiploma en/of relevante ervaring.
Je hebt een leermeester diploma of ben bereid deze te gaan volgen.
Je werkt zelfstandig en proactief en denkt in oplossingen.
Je houdt van drukte en gedijt in een dynamische omgeving.
Je bent een echte teamplayer, maar weet ook je eigen verantwoordelijkheid te pakken.
Flexibiliteit in werktijden, inclusief avonden en weekenden.
Durf jij deze uitdaging aan? Durf jij deze uitdaging aan? Zie jij jezelf al als de ster van onze keuken en wil je samen met ons de horeca op zijn kop zetten? Stuur dan je sollicitatie met CV en motivatie naar niels@komaen.nl of kom gewoon even langs en laat ons zien wat je in huis hebt!
Komaen – Waar smaak, energie en beleving samenkomen!
Komaen – Niels van de Vondervoort niels@komaen.nl | 0499 - 57 36 71
Op dinsdag vanaf 17:00 uur gesloten
Verandering in openingstijden In november en december zijn wij op dinsdagen vanaf 17:00 uur gesloten. Overdag ben je natuurlijk gewoon van harte welkom voor een heerlijke lunch of borrel.
Voor vergaderingen en grote gezelschappen vanaf 25 personen zetten we graag ook in de avond de deuren open!
Wil je hier meer informatie over? Mail dan naar info@komaen.nl of bel naar 0499-573671
Heeft u vragen of opmerkingen? Neem via een van onderstaande mogelijkheden contact met ons op