[error-SH-searchBar()]

 

Ondernemen doe je niet alleen, maar samen met een team. Het is daarom belangrijk dat collega's met plezier naar het werk komen. Daarnaast vinden wij dat ouders ook moeten weten waar hun kinderen werken en wat ze allemaal doen. Om deze reden organiseren wij jaarlijks in april het 'Family Festival'.

Tijdens het festival staan onze deuren wagenwijd open voor een uniek kijkje achter de schermen. Als persoonlijke gidsen geven onze collega's hun familieleden een rondleiding door het bedrijf. Van kantoor tot keuken en restaurant tot activiteitenterrein: alles is toegankelijk. Hierdoor krijgen familieleden vaak pas door hoe groot onze organisatie is en hoeveel verantwoordelijkheid de collega's hebben. Want naast een bijbaantje waar men geld verdient is de horeca ook een leerschool: vaktechnisch en persoonlijk.

Daarbij hadden we dit jaar ook drie collega's die we extra in het zonnetje hebben gezet: Teun van den Biggelaar, Willem van Tiel & Sam Neggers. Allen zijn ze dit jaar 7 jaar werkzaam bij KOMAEN. En ja, wij snappen dat dit geen officieel jubileum is... Echter: besef dat het gaat om een bijbaantje! Hierbij is het fantastisch dat deze collega's al 7 jaar lang trouw zijn aan onze organisatie. Mijlpalen staan niet altijd vast, je creëert ze zelf.

Wij zijn ontzettend blij en trots om dagelijks met zo'n fantastisch team samen te mogen werken. Op naar een top seizoen!

Heeft u vragen of opmerkingen?
Neem via een van onderstaande mogelijkheden contact met ons op