[error-SH-searchBar()]

 

Lowriders

Lowriders

DE SHOW STELEN WAS NOG NOOIT ZO MAKKELIJK

Deze stoere elektrische bikes zijn echte blikvangers en al een grote hit in Amerika. Met een snelheid van 25 kilometer per uur cruise je door het karakteristieke Oirschot, terwijl je de ondersteuning al het werk laat doen. En weet je wat een groot voordeel is? De activiteit is geschikt voor personen vanaf 12 jaar. Hierdoor kan je lekker met de familie cruisen.

Zonnebril op, zonnebrand smeren en toeren maar! Met onze onze stoere Super ZG73 Lowriders cruise je lekker in het zonnetje door het mooie Oirschot. Wij hebben een speciale route uitgezet waarmee je 2 uur onderweg bent op onze stoere en milieuvriendelijke Lowriders. Met het uitzetten van de route hebben we ook rekening gehouden met de inwendige mens. Halverwege de route kom je namelijk in Oirschot dorp waar je lekker kunt genieten van een pauze op het terras.

DE MOGELIJKHEDEN

Duur: 2 uur 
Prijs: € 27,50 per lowrider
Minimale leeftijd: 12 jaar 
Route: +/- 28 kilometer (dit is een vaste route waar niet van afgeweken kan worden)

STARTTIJDEN

Ochtend: 10.30 uur 
Middag: 15.30 uur 

De activiteit is geschikt voor groepen van 2 tot 10 personen, maar wanneer je ze met onze E-Choppers combineert kunnen we tot 26 personen gaan. Ben je met een grotere groep (25+)? Combineer het dan met een van onze andere activiteiten waarbij er twee groepen gemaakt worden die elkaar af kunnen wisselen!

De route is uitgezet in een GPX bestand en van te voren makkelijk te downloaden. Om de route te openen heb je echter wel een app nodig. Ons advies is de gratis wandel- en fietsroutes app KOMOOT.

RESERVEREN 

Wil je samen een Lowrider reserveren? Dit kan makkelijk via ons online reserveringssysteem! Heb je echter specifieke vragen of wil je combineren met de E-Choppers? Vul dan het onderstaande contactformulier in.

Reserveer snel & gemakkelijk online!

Online reserveringssysteem »

Heeft u vragen of opmerkingen?
Neem via een van onderstaande mogelijkheden contact met ons op