[error-SH-searchBar()]

 

Haal de winterjas, muts en sjaal maar uit de kast! Op 2de Kerstdag (26 december) organiseren wij een bourgondische winterwandeling. Een ideale gelegenheid om ook tijdens de drukke feestdagen even een frisse neus te halen. Want waar Kerst in het teken staat van lekker eten en drinken, is het ook goed om de benen even te strekken. En natuurlijk zorgen wij voor iets lekkers!

BOURGONDISCH ER TUSSENUIT

Tijdens de kerstdagen moet je genieten! Daarom hebben wij dit jaar een extra bourgondische wandeling weggezet. Wandel op 2e kerstdag met ons mee!

Drink vooraf een kopje koffie of thee met iets lekkers. Voor onderweg krijg je een goedgevulde kerstmuts mee, en geniet na afloop van een kop rijkelijk gevulde huisgemaakte snert.

Prijs: €9,50 p.p

DE WANDELING

Dit jaar hebben we in totaal twee routes. Starten is mogelijk vanaf 10.00 uur en tot 14.00 uur. Wij adviseren om de routes op voorhand te downloaden en digitaal te wandelen (blijft het duidelijkste qua beschrijving). De routes zijn te downloaden als GPX bestand:

+/- 7 kilometer
+/- 12 kilometer i.v.m. de slechte weersomstandigheden is deze route gewijzigd en alleen fysiek

WANDELEN MET KOMOOT

Digitaal kan je twee verschillende afstanden downloaden. De wandelroutes zijn opgeslagen als een GPX bestand, deze kan je makkelijk op de telefoon openen via de gratis wandelapp Komoot. Wandel je eens deze dagen graag, maar liever niet digitaal? Dan hebben wij bij de start de uitgeschreven routes voor jullie klaar liggen!Heeft u vragen of opmerkingen?
Neem via een van onderstaande mogelijkheden contact met ons op