[error-SH-searchBar()]

 

Haal de winterjas, muts en sjaal maar uit de kast! Op 2de Kerstdag (26 december) organiseren wij een bourgondische winterwandeling. Een ideale gelegenheid om ook tijdens de drukke feestdagen even een frisse neus te halen. Want waar Kerst in het teken staat van lekker eten en drinken, is het ook goed om de benen even te strekken. En natuurlijk zorgen wij voor iets lekkers!

BOURGONDISCH ER TUSSENUIT

Tijdens de kerstdagen moet je genieten! Daarom hebben wij dit jaar een extra bourgondische wandeling weggezet. Wat er allemaal inzit maken we pas later bekend. Voor nu kunnen we alvast verklappen dat alle deelnemers een mooie kerstmuts krijgen!

DE WANDELING

Dit jaar hebben we in totaal drie routes. Starten is mogelijk vanaf 09.30 uur en tot 14.30 uur. Wij adviseren om de routes op voorhand te downloaden en digitaal te wandelen (blijft het duidelijkste qua beschrijving). De routes worden later gepubliceerd:

+/- 7 kilometer
+/- 12 kilometer
+/- 19 kilometer 

WANDELEN MET KOMOOT

Digitaal kan je drie verschillende afstanden downloaden. De wandelroutes zijn opgeslagen als een GPX bestand, deze kan je makkelijk op de telefoon openen via de gratis wandelapp Komoot. Wandel je eens deze dagen graag, maar liever niet digitaal? Dan kan je gratis enkele wandelingen meenemen bij onze locatie.


Heeft u vragen of opmerkingen?
Neem via een van onderstaande mogelijkheden contact met ons op